Online munkák

Néhány ötlet mindenkinek

Ingyen lottó

Go3
Csere
Hirdess
Szklara hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.
Inad
Goo
Adc
Market
Face
Multi

 

 

NYERJ MLM DISZKONT TAGSÁGOT!

 MOST AJÁNDÉK E-BOOK A REGISZTRÁLÓKNAK!

-          Miért érdemes belépni a rendszerbe?

-          Milyen termékeket lehet megvásárolni?

-          Mennyit kereshetek munkatársként a rendszerrel?

   A második kérdés megválaszolásával kezdem, mert mindenkit joggal érdekelhet az, hogy miért érdemes az MLMDISZKONTBA regisztrálni és élvezni az ezzel járó előnyöket. Az áruházban nem csak az alapvető termékeket (liszt, tej, cukor, olaj stb. lásd a képeket) lehet olcsóbban, az elmondások alapján a multik árai alatt megvásárolni. A teljes árukészlet több lépcsőben kerül feltöltésre! A választék folyamatosan bővülni fog! Továbbá Országos és helyi szolgáltatok is bevonásra kerülnek, melynek köszönhetően náluk is kedvezmények lesznek elérhetőek!

 

Ez nem csak mese! Regisztrálj és tudj meg többet!

reg

   Ha a spórolás puszta ténye számodra kevés, akkor kérlek olvass tovább!

   A regisztrációt követően, mint vásárló vagy jelen. Így is lehetőséged van a csapat építésre, de nem leszel jogosult jutalékszerzésre! Ha már a mindennapi termékeket nem a boltban veszed meg, akkor miért ne kereshetnél még pénzt is vele?

   – Sok a kiadásod?

   – Egyszerűen nem találsz munkát?

   – Lassan már a rezsit sem tudod fizetni?

   A rendszer felépítése lehetőséget ad neked arra, hogy a rendszer, ajánlód vagy önmagadnak köszönhetően pénzt is keress azzal, hogy nem a multiknál költöd el a fáradságos munkával megszerzett jövedelmed, hanem okosan saját hasznot képzel belőle!

   A csatlakozást és a munkatársi jogok megváltását követően a rendszer 60 nap után elhelyez az ajánlód csapatába. Minden ajánlóhoz három-három munkatárs tartozhat. Ebből az következik, hogy, ha egy ajánló több munkatársat hív meg, akkor azokhoz is kerülnek munkatársak, akik nem hívtak be a rendszerbe senkit! Az így hozzárendelt csapattag után 2% illeti meg azt a munkatársat, akihez az új csatlakozót elhelyezi a rendszer. Természetesen, aki megdolgozott a jövevényért az 5% jutalékot kap minden vásárlás és szolgáltatás igénybevételét követően!

A rendszerben 8 szintig 7% jutalék képződik ez összesen 56%! Biztosan állíthatom, hogy ilyen nincs még egy a Magyar vállalatok között!

Részesülj Te is ebből a jutalék rendszerből és keress akár havi 1,6 millió forintot aktív ajánlóként vagy 100 ezret csak azért mert a szükséges termékeket az MLMDISZKONT oldaláról rendeled meg (mindkét esetben munkatársnak kell lenned)! A munkatársaknak nagyon sok kedvezmény lesz. Plasztik kártya ami kedvezményeket biztosít! Higgyétek el ez fantasztikus lesz!

Kérdésekkel keress bátran! A regisztrációs linken mint vásárló csatlakozhatsz és utána, ha a munkatársi díjat befizeted, akkor részesülhetsz jutalékból!

A regisztráció teljesen INGYENES! Most már egyre többen és többen fedezik fel, hogy mekkora lehetőségek vannak ebben a programban, és látják, hogy valóban más mint a megszokott MLM rendszerek. Itt bizony nem kell méregdrága termékekkel házalnod!

reg

 

 

hír
Bannercsere
Adversite
MT
84% intuitív analízis
PR
PageRank ikon ingyen
Gyakori
Surf
make cash
Apró
TBF

TBF most induló kutyatáp forgalmazás

kiskedvencek kényeztetése